Oppvåkning gjennom konsentrasjon

Konsentrasjon skjuler en hellig dør inn til en oppvåkning av hvem og hva du egentlig er.

Konsentrasjon holder en bro fra ditt sinn og inn til tidløsheten.

Konsentrasjon hjelper deg å stilne sinnet og møte virkeligheten i en helt annen tilstand.

Konsentrasjon endrer det du fokuserer på, fra å være et objekt utenfor deg selv til å bli en del av deg. Det blir deg. En sammensmelting skjer.

Konsentrasjon høres så trivielt ut, med er en superkraft som kan ta deg bort og forbi alt det du trodde du var.

Plutselig midt i konsentrasjonen er det noe annet som tar over, noe du ikke har kontroll over, og det er her magien oppstår.

Du vet ikke når det skjer, men når du legger til rette for det, kan hele ditt liv og vesen transformeres for evig og alltid.

Du trenger ikke lenger å konsentrere deg, du blir konsentrasjonen, du trenger ikke lenger å fokusere på pusten, du blir pusten.

Det er ikke lenger noe her eller der, inni kroppen eller utenfor. Når du puster blir det en hellig handling. Som bare oppstår, det er ikke lenger noen der som gjør det-

Dette er egentlig virkelighetens natur, men sinnets mange fortolkninger av virkeligheten har lagt seg som et teppe av ignoranse over det hele.

Men det finnes en vei, og det er gjennom kraften til konsentrasjonen. Den kan lede deg helt ut på kanten av stupet, på toppen av fjellet, men selve hoppet må du gjøre selv.

Anne-Elisabeth Lien ©