“Det er det du har motstand mot er det som holder lidelsen din i sjakk”

All motstand du har mot deg selv den delen av deg selv som allerede er en illusjon, det er den motstanden som holder deg fra å se virkeligheten sånn som den er. En sømløs opplevelse av total frihet og kjærlighet. Der ingenting er feil men alt er perfekt sånn som det er.

Motstanden du har mot andre handler om deg selv¨

Motstanden du har mot deg selv er ditt ditt falske ego som produserer falske tanker og hva og hvem du egentlig er.

For å komme i mål med sine utfordringer er det to tips jeg gjerne vil dele.

1. Elsk dine følelser som om du var forelsket i dem. Elsk din frykt og angst og vær skikkelig nysgjerrig på hva det er den prøver å fortelle deg. Møt den med all den kjærligheten du har. Møt den med nysgjerrighet istedenfor frykt.

2. Hver gang du møter på en motstand om det er mot deg selv, en situasjon eller andre mennesker, undersøk hvor denne motstanden kommer fra? Hva ligger til grunn for denne motstanden, og se om du kan gi slipp.

Det er til syvende og sist vi selv som lider under alle de negative tankene vi produserer. Kroppen vet ikke forskjell på om de tankene er rettet mot oss selv eller andre. Den motstanden, bitterheten eller negativiteten som skapes i kroppen setter seg som en energi, som belaster kroppen.

Så ved å undersøke: Hvorfor føler jeg motstand her? Mennesker har en sterk søkerenergi som blir skap av en følelse av mangel. Vi føler oss ikke helt hele eller komplette.

Still deg spørsmålet? Hva er det som gjør at jeg ikke føler meg komplett? Hvilke mønstre og illusjoner er det jeg bærer på som er falske os som jager meg fra skanse til skanse?

Har jeg en grunnfølelse av at jeg ikke føler meg bra nok?

Er jeg ikke elsk bar?

Har jeg motforestillinger mot hvordan jeg ser ut eller hvordan jeg er som person?

For å avsløre disse falske identitetene og illusjonene, som har skapt motstridende følelser i kroppen gjelder det å oppdage at det er livet selv, skapelsen eller gud som er i alt som lever. Det er ikke et «jeg der» som styrer noe som helst. Vi blir levd.

Og dette kan alle se og oppdage hvis man undersøker sin eksistens.

Men for å nå total frihet i sinnet må vi forstå at det er all motstanden vi bærer på mot oss selv og andre som hindrer at friheten banker på din dør.

Du er allerede perfekt, du er allerede fri, du er allerede ren kjærlighet. Det er motstanden og illusjonene du tviholder på som gjør at du ikke ser det eller føler det.

Hvor kommer alt fra?

Hvem er det som styrer dette livet?

Gi slipp på den kontrollen du aldri har hatt ❤ Og du smelter sammen med livet selv.

Ønsker dere en magisk ukeslutt!

Kjærlighet til alle ❤